Artiskok-creme – perfekt i sandwich og til tapas

Artiskok-creme – perfekt i sandwich og til tapas

Den her opskrift rangerer højt hjemme hos os, og vi bruger cremen som spread, som dip til grøntsager eller til tapas. Det allerbedste er dog, efter vores helt egen vurdering, at smøre artiskok-cremen på et stykke nybagt surdejsbrød, og spise det sammen med en god ost (fx manchego eller vesterhavsost) og parmaskinke.

Det er nemt at lave artiskok-creme, og det smager hamrende godt. Den har en cremet konsistens, skøn smag af artiskok, og et krydret svirp af hvidløg, citron og urter.

Håber, opskriften kan blive et lige så stort hit hjemme os jer, som den er hos os.

Artiskok-creame

april 2, 2019
: Nem

By:

Ingredients
  • 125 gram grillede & marinerede artiskokker
  • 100 gram flødeost (vi bruger Presidenté Rondelé gedeost - den er cremet og luftig og fungerer derfor særligt godt)
  • 1 bundt blandede, friske krydderurter (fx rosmarin, purløg og basilikum)
  • 1/2 tsk friskrevet ingefær
  • Saften fra 1 citron
  • Salt
Directions
  • Step 1 Hæld vandet fra artiskokkerne og blend dem med de resterende ingredienser
  • Step 2 Smag til med salt

 



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *