Sprød müsli med nødder og tørret frugt

Sprød müsli med nødder og tørret frugt

Det burde næsten være ulovligt at købe müsli fra supermarkedet, for det er overraskende nemt og hurtigt at lave selv. Denne her tager max 30 min at smække sammen og riste af på panden, og hvis du blot opbevarer den ordenligt i en lufttæt beholder, kan den holde sig i flere uger.

Derfor er den virkelig populær hjemme hos os. Både af jeg og Frederik, men så sandelig også af den bette. Den er sprød, knasende, fyldig og sød, og indeholder alt godt fra køkkenskabet. Herhjemme bruger vi den mest som crunch ovenpå yoghurt, men den er også god til at spice en morgenskål med rugfras, havregryn & mandler op.

De ingredienser, der er angivet her i opskriften, er hvad jeg typisk putter i. Men du kan sagtens bruge hvad end du lige har af kornprodukter, frø og tørret frugt.

Mere er der vist ikke at sige om det, det er bare at komme igang 🙂

Nødde müsli

maj 11, 2019
: Let

By:

Ingredients
  • 3 dl. havregryn
  • 1 dl. speltflager
  • 5 spk. agavesirup
  • 1/2 dl. mandler
  • 1/2 dl. cashnewnødder
  • 1/2 dl. hasselnødder
  • 1/2 dl. solsikkekerner
  • 1/2 dl. græskarkerner
  • 1/4 dl. hørfrø
  • 1/4 chiafrø
  • 8 stk. paranødder
  • 1 dl valnødder
  • 10 stk. abrikoser, skåret i små stykker
  • 1/2 dl. rosiner
Directions
  • Step 1 Kom havregryn og speltflager på en stor panden sammen med agavesirup, og lad det riste i ca. 10 min. ved middelvarme, til de er gyldne.
  • Step 2 Derefter kommes de hakkede nødder og frø i og ristes videre i 5 min. på lav varme.
  • Step 3 Ta’ panden af varmen og bland det tørret frugt. Lad det så køle af. Og volá, müslien er klar. Enjoy!

 

Nødder i hjemmelavet müsli
Udvalget af de nødder, jeg havde i skabet.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *