Nuddelsuppe med tofu og østershatte

Nuddelsuppe med tofu og østershatte

Smagfuld suppe med sprøde grøntsager og buttede nudler. Med ingredienser som citrongræs, chili og ingefær vil jeg godt garantere, at suppen tilfredsstiller dine smagsløg. Og med blandt andet tofu, svampe og udon-nudler får du også gods nok til at mætte appetitten. Det tager ikke meget mere end 45 minutter at tilberede retten, og lige bortset fra udon-nudlerne kan du finde alle ingredienser i supermarkedet.

Du kan købe udon-nudlerne i asiatiske supermarkeder. Her får du dem typisk i pakker med bundter af tynde, ranke nudler. Men så snart de kommer i vand, popper de op, og forvandler sig til bløde, buttede nudler med en skøn og ren smag af hvede.

Nudelsuppe med tofu og østershatte

februar 13, 2019
: 4
: j

By:

Ingredients
  • Grundpastaen
  • - 4 tsk. revet ingefær
  • - 2 stængler citrongræs
  • - 1 frisk, rød chili (er der børn til bords, kan du nøjes med en
  • halv)
  • - 3 hakkede skalotteløg
  • - 2 fed finthakkede hvidløg
  • - 1 tsknm 1 spsk. kokosolie
  • Til suppen
  • - 300 gram udon-nudler
  • - 400 ml. kokosmælk
  • - 500 ml. god grøntsagsbouillon
  • - 1 tsk. kokosolie
  • - 250 gram østershatte
  • - 100 gram sukkerærter skåret groft
  • - 200 gram tofu skåret i små kvadrater
  • Til topping
  • - Friske bønnespirer
  • - Persille eller koriander
  • - Frisk limesaft
  • - Peanuts
Directions
  • Step 1 1. Blend grundpastaens ingredienser til en samlet masse.
  • Step 2 2. Varm grundpastaen op på en pande ved middelhøj varme i tre minutter.
  • Step 3 3. Rør kokosmælk og grøntsagsbouillon i panden, og lad retten simre i fem minutter, til pastaen er opløst i væden.
  • Step 4 4. Kog nudlerne efter anvisningerne, dræn dem for vand, og sæt dem til side til senere brug.
  • Step 5 4. Steg nu østershattene i kokosolie ved middelvarme på en seperat pande i cirka tre minutter.
  • Step 6 5. Skovl østershattene over i den anden pande med sovsen, og tilføj sukkerærter, tofu, nudler og rør godt rundt.
  • Step 7 6. Retten er nu klar. Anret nudelsuppen i dybe tallerkner og servér med persille, peanuts, bønnespirer, friskskåret chili og masser af limesaft.

 

Top retten med peanuts, spirer, frisk chili og koriander eller persille

 

 

 



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *