Om tatatatar

Velkommen til tatatatar – bloggen, hvor vi deler ud af opskrifterne, inspirationen og erfaringerne fra vores køkken.

Vi hedder Frederik og Simone, er kærester på 11. år og har fået os to søde børn. Derfor trænger voksenlivet sig i den grad på med travle hverdage og hektiske ulvetimer. Men vores fælles passion for god, hjemmelavet mad fylder hverdagen med magiske familiestunder i køkkenet. Derfor bruger vi rigtig meget tid i køkkenet, og vi har efterhånden fået mange gode erfaringer og færdigheder, som vi har besluttet os for at dele ud af her på tatatatar, så andre med passion for hjemmelavet mad kan blive inspireret.

Vi har hver vores interesser, og derfor komplimenterer vi hinanden godt i køkkenet. For mens Simone mest interesserer sig for, at kosten er sund og nærende, er Frederik mest optaget af god og autentisk smag. Derfor kan du finde opskrifter på alt fra salsasovs til mælke-fri boller i karry. Du kan dog altid være sikker på, at opskriften er afprøvet, og at maden smager henrivende.

Det er ingen hemmelighed, at ingen af os før har stået i et professionelt køkken. Vi vil derfor ikke udelukke, at du en dag kan komme rendende som en anden Bocuse med en løftet pegefinger og fortælle os, at vi bestemt ikke må opvarme søgræs til mere end 67°. Og hvis det skulle være tilfældet, må du endeligt gøre os og andre klogere ved at smide en kommentar.

For os er mad mest interessant, når man kan smage, hvem der har stået i køkkenet.  Derfor opfordrer vi dig til ikke at følge vores opskrifter blindt, men blot lade dig inspirere af fremgangsmåden og de ingredienser, vi bruger. Så er det op til dig at smage, dufte og fornemme dig frem, så du giver maden dit helt eget præg.

Tak, fordi du læser med!

Frederik Mikkelsen & Simone Sand